Skip to main content

Szállítás – Fizetés

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Webáruházunk az alábbi fizetési módokat kínálja a vásárlás során:

  • bankkártyás fizetés (CIB Bank-on keresztül) – bármilyen szállítási mód esetén választható
  • utánvételes fizetés – Pannon XP futárszolgálat választása esetén
  • fizetés átutalással a Explosive Brands Kft. bankszámlájára – bármilyen szállítási mód esetén választható

Készpénzes fizetés kizárólag személyes átvétel esetén lehetséges, ezt a megjegyzés rovatban jelezze. A fizetést akkor tekintjük teljesültnek, ha a megrendelt áru ellenértéke bankszámlánkra megérkezik. Utánvét esetén pedig a csomagot átadó futárnak történő készpénzes fizetés esetén.

Bankkártyás fizetés

A ALLFIGHT.HU webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja Vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A ALLFIGHT.HU webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a Vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a webshop nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el.

Vásárlót a tranzakció eredményéről a fizetést követően a ALLFIGHT.HU webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt termékek ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül számláján.

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Gyakori kérdések és válaszok az internetes fizetésről

Fizetés átutalással

Amennyiben a Vásárló ezt a fizetési módot választotta, úgy kérjük a vásárlása végösszegét (a termékek árát, a szállítási költséggel együtt) az alábbi számlaszámra utalja át.

Explosive Brands Kft. 1025 Budapest, Turista út 47.

CIB Bank : 10701180-69436169-51100005

 

Tájékoztatjuk, hogy megrendelését csak a fenti bankszámlaszámunkon történő jóváírást követően tekintjük véglegesnek és a kiszállítást, csak ezután tudjuk megkezdeni.

 

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékeket utánvételes fizetéssel a Pannon XP Futárszolgálattal szállítjuk a megrendelésben megadott címre. Webáruházunk az alábbi szállítási módokat kínálja a Vásárlónak:

  • kézbesítés Pannon XP futárszolgálattal
  • kézbesítés Pannon XP futárszolgálattal, utánvételes fizetés
  • személyes átvétel – üzletünkben vagy forgalmazóinknál

Az adott munkanapon 16.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket másnap munkatársaink összeállítják és átadják a Pannon XP Futárszolgálatnak, harmadnap pedig a Pannon XP Futárszolgálat munkatársai kiszállítják a Vásárlónak!

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás. (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat).

A szállítási költség 0-5kg között 1.200,-Ft

5-10kg között 1.500,-Ft

10kg fölött 2.000,-Ft

40.000,-Ft összeg feletti megrendelés esetén INGYENES!

Amennyiben a csomag átvétele a Vásárló (Megrendelő) részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási és csomagolási díj kiszámlázásra kerül a megrendelő számlázási címére. Amennyiben a Megrendelő a kézhezvételtől számított 30 napon belül nem rendezi a visszaérkezett csomag szállítási költségeit, jogi úton érvényesítjük követelésünket.

Az áru lezárt csomagban érkezik, az árat és az esetleges szállítási költséget átvételkor kell kifizetnie.

5/a. Jótanácsok Vásárlóinknak!
A küldemény átvételekor még a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

A SZÁLLÍTÁSTÓL ELÁLLÁS

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

 

A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.